Sparta fietsaccu reviseren

Wilt u dat wij uw Sparta fietsaccu reviseren? Stuur dan uw fietsaccu naar ons op en wij zorgen ervoor dat uw accu weer lang mee kan. Wanneer we uw Sparta fietsaccu reviseren kijken we naar de accu cellen in de fietsaccu. Wanneer de accu cellen niet meer goed functioneren, vervangen wij deze met nieuwe accu cellen. Zo zal uw Sparta fietsaccu weer als nieuw zijn. Door te kiezen voor Sparta fietsaccu reviseren, draagt u indirect ook bij aan het milieu. Dat komt doordat we geen onnodige onderdelen weggooien, wat wel het geval zou zijn als u een nieuwe elektrische fiets zou aanschaffen.

Wanneer moet ik mijn Sparta fietsaccu reviseren?

Bij klachten over uw Sparta fietsaccu kunt u vaak de eerste 2 jaar nog vragen om garantie bij de fabrikant. Daarna zult u merken dat de batterij als gevolg van slijtage een gedeelte van de capaciteit verliest. Een Sparta E-motion fietsaccu is gemiddeld na 5 jaar op.

Sparta fietsaccu vervangen

Net als andere merken, zoals de Gazelle fietsaccu, Bosch fietsaccu en de Giant fietsaccu moet u na een aantal jaar uw fietsaccu van Sparta vervangen, aangezien de capaciteit afneemt? U kunt er dan voor kiezen om een nieuwe accu aan te schaffen of voor Sparta fietsaccu reviseren. Een nieuwe fietsaccu kost u snel 500€ en u gooit uw andere fietsaccu weg wat niet goed is voor het milieu. Uw Sparta fietsaccu reviseren zou u 300€ kosten en u draagt bij aan het milieu want wij gooien alleen de oude energie cellen weg en voor de rest laten we alle onderdelen van de fietsaccu zitten.

 

Waarom reviseren?

Bent u van plan om na een paar jaar uw fiets accu te vervangen en een nieuwe te kopen? Denk hier dan goed over na, want er is een veel beter en zuiniger alternatief genaamd: reviseren. Reviseren is een erg goed alternatief, omdat het een heel stuk goedkoper is dan het halen van een nieuwe fiets accu. Bij het reviseren houdt u de oude accu, maar worden de batterij cellen die niet meer zo goed werken verwijderd. Dit is ook een erg milieuvriendelijke beslissing, omdat u uw eigen behuizing behoudt en zo geen nieuwe hoeft te kopen en uw oude accu is weer zo goed als nieuw!

Accu voor uw Sparta e-bike reviseren

Heeft u een gereviseerde accu nodig voor uw Sparta e-bike? Dan bent u bij E-bixzfietsaccurevisie aan het goede adres. Wij reviseren bij E-bixzfietsaccurevisie veel soorten accu’s. Een van die accu’s is de Sparta accu. De Sparta accu reviseren we met en zonder achterlicht. Wanneer u uw accu heeft opgestuurd geldt er een 14 dagen retour termijn. Ook doen we bij  E-bixzfietsaccurevisie aan gratis leveren. Wacht dus niet en laat vandaag nog uw Sparta e-bike accu opknappen bij ons.

Sparta fietsaccu reviseren

Contact

Heeft u nog vragen over fietsaccu’s of overige vragen? Voor vragen, suggesties en toevoegingen kunt u een e-mail sturen naar info@e-bixzfietsaccurevisie.nl. Wij houden van tevreden klanten dus zullen wij uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons uiteraard ook via de telefoon bereiken. Wilt u de mogelijkheden weten voor uw fietsaccu? Kijk dan even op onze site. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van ons bedrijf.