Bosch fietsaccu reviseren

Bent u geïnteresseerd in Bosch fietsaccu reviseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Fietsen op een elektrische fiets wordt populairder met de dag, maar bij een elektrische fiets hoort natuurlijk ook een fietsaccu. Een fietsaccu kan natuurlijk kapot gaan of schade oplopen, als dat gebeurt kunt u bij ons terecht. Wij maken het bij E-bixzfietsaccurevisie mogelijk om verschillende soorten fietsaccu’s te reviseren. Een van die fietsaccu’s die wij reviseren is de Bosch fietsaccu reviseren. De Bosch fietsaccu reviseren we in 2 varianten, de normale Bosch fietsaccu reviseren en de Bosch fietsaccu reviseren bagage. Dus wilt u een Bosch fietsaccu revisie laten uitvoeren? Kijk dan op onze site.

Bosch fietsaccu reviseren? Kies voor E-bixzfietsaccurevisie!

Heeft u een Bosch fietsaccu maar wilt u deze laten reviseren? Doe dat dan bij E-bixzfietsaccurevisie. Bij E-bixzfietsaccurevisie reviseren we veel soorten fietsaccu’s. Iedere fietsaccu kunnen wij voor u reviseren. Bij het reviseren van een accu worden cellen vervangen, soms wordt alleen de behuizing van de accu hergebruikt en is het gehele binnenwerk nieuw. Door onze jarenlange ervaring zal uw gereviseerde fietsaccu weer presteren als nieuw. Dus wilt u nou uw Bosch fietsaccu laten reviseren? Neem dan direct contact op of plaats uw bestelling!

 

Bosch fietsaccu reviseren of nieuw kopen?

Zit u er over na te denken om een nieuwe fiets accu te kopen? Lees dan even verder. Elk jaar komen mensen met de vraag, “wat is handiger om te doen, mijn accu laten reviseren of gewoon een nieuwe accu kopen?” maar wat is nou echt beter? Een nieuwe fietsaccu kost al zo snel tussen 200€ en de 800€. Een fietsaccu laten reviseren kost iets minder dat kost namelijk tussen de 300€ en de 500€. Dus als u kijkt naar de prijs is het reviseren van uw fietsaccu goedkoper. Ook is het reviseren beter voor het milieu want er worden steeds onderdelen hergebruikt.

Hoe lang gaat Bosch accu elektrische fiets mee?

Heeft u een Bosch elektrische fiets? en wilt u weten hoe lang de accu van deze fiets mee gaat? Geen paniek wij kunnen uw antwoord beantwoorden. De meeste accu’s zullen na 5 hooguit 6 jaar het begeven dit geldt ook voor de Bosch accu’s. Na 5 jaar begint de accu te slijten en zal het steeds minder goed zijn werk kunnen doen en is het tijd voor een nieuwe. Wel zijn er wat manieren om uw accu goed te gebruiken, zo kunt u als voorbeeld de accu helemaal leeg rijden i.p.v. de accu op de helft weer op te laden. Dit is veel beter voor de accu en zo bent u er zuiniger op! 

Na hoeveel jaar moet een accu worden vervangen?

Wanneer uw actieradius achteruit gaat weet u dat uw fietsaccu aan vervanging toe is. Dat gebeurd gemiddeld na 5 jaar (als u uw fiets regelmatig gebruikt). Voor een accu van een ander merk bijvoorbeeld van Gazelle of van Giant geldt precies hetzelfde namelijk 5 jaar. Wat ook kan is dat je fietsaccu langzaam oplaad, dan zal u ook een nieuwe fietsaccu kunnen aanschaffen. Maar kijk eerst dan wel goed of het dan niet aan de oplader ligt want dat kan u veel geld schelen.

Bosch fietsaccu reviseren

Contact

Heeft u nog vragen over fietsaccu reviseren of overige vragen? Voor vragen, suggesties en toevoegingen kunt u een e-mail sturen naar info@e-bixzfietsaccurevisie.nl. Wij houden van tevreden klanten dus zullen wij uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons uiteraard ook via de telefoon bereiken via het telefoonnummer. Wilt u de mogelijkheden weten voor uw fietsaccu? Neem dan een kijkje op onze site. Volg ons ook op Facebook!