Fietsaccu reviseren in Den Haag

E-Bixz is een fietsaccu specialist actief door heel Nederland. Onze specialisatie is het reviseren van fietsaccu’s. Wij werken enkel met erkende merken. Denk aan fietsaccu merken zoals Bosch, Qwic, Gazelle en nog veel meer. 

Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat uw accu in excellente staat zal zijn wanneer wij klaar zijn met de revisie. Bovendien hebben onze experts van E-Bixz de kennis en ervaring om elk type accu te repareren. Als u dus problemen ondervindt met uw fietsaccu, bent u bij ons aan het juiste adres. U zult gegarandeerd tevreden zijn met het eindresultaat.

Hoe werkt fietsaccu reviseren in Den Haag bij ons?

Wanneer u bij ons uw fietsaccu wilt laten reviseren, kunt u de gewenste fietsaccu aanvinken en in uw winkelwagen plaatsen. Alles regelen wij online om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Weet u niet de exacte specificaties van uw fietsaccu? Dan kunt u gerust een foto naar ons mailen van de accu. 

Vervolgens stuurt u de fietsaccu naar ons op. Nadat wij de accu hebben gereviseerd, testen wij deze grondig voordat wij deze weer retourneren aan u. Dit alles doen wij ter voorkoming van onnodige teleurstellingen achteraf. Kortom: bij ons bent u verzekerd van een goede service tegen een scherpe prijs!

Fietsaccu reviseren Den Haag
E bike nakijkservice

Laat uw fietsaccu GRATIS nakijken

Is de actieradius niet meer zoals het was? En vermoed u dat het tijd is om uw fietsaccu te laten herstellen? Stuur uw accu dan vandaag nog op. Wij controleren uw fietsaccu geheel gratis.

GRATIS nakijkservice

Waarom zou u de fietsaccu van uw e-bike willen reviseren?

Een e-bike biedt de ideale uitkomst. Wanneer u van fietsen houdt, kunt u met een elektrische fiets zelf de inspanning bepalen. Natuurlijk is tijdig onderhoud ook belangrijk, aangezien de meeste e-bikes niet goedkoop zijn bij aanschaf. Met name de fietsaccu die een hoofdrol speelt bij onderhoud. Wanneer wij jaarlijks uw accu controleren, zult u hoge kosten besparen. Doet u dit niet? Dan kan het flink in de kosten oplopen. In het ergste geval kunnen wij de fietsaccu niet meer redden en bent u genoodzaakt een nieuwe fietsaccu aan te schaffen.

Voordelen van fietsaccu reviseren in Den Haag bij E-Bixz

Als u graag fietst, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw fiets in topconditie is. Een van de belangrijkste onderdelen van een fiets is de accu. Helaas gaan fietsaccu’s niet altijd even lang mee. Het is dan ook aan te raden om uw fietsaccu elke 12 tot 18 maanden te laten controleren of reviseren door een erkend bedrijf, zoals E-Bixz. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, maar nationaal actief. Zo kunt u wanneer u uw fietsaccu wilt reviseren in Den Haag, uw fietsaccu naar ons opsturen met de post waarna wij aan de slag gaan.

Door uw fietsaccu tijdig te laten nakijken en eventuele problemen op te sporen, voorkomt u dat u midden in een rit stil komt te staan omdat uw accu leeg is. Bovendien bespaart u door regelmatig onderhoud te plegen aan uw fietsaccu geld, omdat een nieuwe accu vaak duurder is dan een revisie. Kortom, er zijn vele voordelen verbonden aan het laten reviseren van uw fietsaccu in Den Haag bij E-Bixz. Wacht dus niet te lang met het laten nakijken van uw accu en neem vandaag nog contact op met E-Bixz!

Selectuur het fietsaccu merk dat u wilt laten reviseren en wij regelen de rest!

Contact 

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of heeft u andere vragen? Voor vragen of suggesties kunt u mailen naar info@e-bixzfietsaccurevisie.nl. Wij houden van tevreden klanten dus zullen wij uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Wilt u de mogelijkheden te weten komen voor uw fietsaccu? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van ons bedrijf en acties!