Ons verhaal

E-bix Fietsaccu Revisie is dé specialist als het gaat om het reviseren van fietsaccu’s. Wij zijn ervan overtuigd dat het onnodig is om een nieuwe accu te kopen voor uw elektrische fiets, terwijl deze met een simpele revisie weer als nieuw kan functioneren. Wij hebben ons de afgelopen 3 jaar gespecialiseerd in het reviseren van fietsaccu’s, waardoor wij ons als een van de meest ervaren en betrouwbare partijen in Nederland mogen noemen.

Kwaliteit

Bij E-bix Fietsaccu Revisie staat de kwaliteit van onze dienstverlening voorop. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken, waardoor uw fietsaccu na revisie weer als nieuw functioneert. Onze revisies worden uitgevoerd door ervaren en deskundige specialisten, die uw fietsaccu tot in de kleinste details onderzoeken en repareren. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare fietsaccu.

Service

Wij begrijpen als geen ander dat u uw fietsaccu niet lang kunt missen. Daarom zorgen wij ervoor dat uw fietsaccu binnen 10  werkdagen weer bij u terug is. Bovendien bieden wij 24 maanden garantie op de revisie van uw fietsaccu.

Contact

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres of door te bellen naar 06 26058854. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.