Gazelle fietsaccu reviseren

Gazelle is een echte Nederlandse fietsfabriek die ook auto’s, brom en snorfietsen heeft geproduceerd. Nu produceert Gazelle meer dan 275.000 fietsen per jaar en is daarmee de grootste fietsproducent binnen Nederland. Veel mensen hebben een gazelle elektrische fiets, zo’n fiets vergt natuurlijk ook tijdig onderhoud. Dit bieden wij u aan bij E-bixzfietsaccurevisie om uw Gazelle fietsaccu reviseren.

Kiest u voor Gazelle fietsaccu reviseren? Dan zorgen wij ervoor dat uw fietsaccu zo goed als nieuw is. Zo werken we aan de oude accu cellen. Deze cellen worden vervangen door nieuwe. Bij het reviseren van een Gazelle accu raden wij altijd aan om uw accu tijdig te laten reviseren, doet u dit niet op tijd dan is de accu niet meer te redden. Voorkom hoge kosten en kies voor Gazelle fietsaccu reviseren.

Wat kost een nieuwe accu voor een Gazelle fiets?

Wilt u uw Gazelle fiets accu vervangen? Maar weet u niet wat het kost? Wij staan klaar om u te helpen! Normaal gesproken gaat een Gazelle accu zo een 4 tot 5 jaar mee als deze goed en zuinig gebruik wordt. Als u na deze 4/5 jaar een nieuwe accu wilt kopen is dat natuurlijk wel mogelijk, maar natuurlijk kan de prijs wel verschillen. Dit komt door het vermogen van de fiets en welk soort type batterij u nodig zal moeten hebben. De prijs voor een nieuwe accu zal tussen de 200 en 800 euro liggen en bedraagt gemiddeld 500 euro.

Kan ik zelf mijn Gazelle fietsaccu reviseren?

Kan ik zelf mijn Gazelle fietsaccu reviseren? We raden het niet aan om dit zelf te doen, want het kan heel gevaarlijk zijn aangezien heel de accu uit elkaar moet worden gehaald. Maar toch kunt u zelf uw fietsaccu reviseren. U kunt namelijk de hele inhoud van uw elektrische fiets ontladen en daarna weer opladen. Dit is niet alleen een makkelijke methode maar ook nog eens heel doeltreffend. Deze methode werkt ook op andere accu’s bijvoorbeeld de Sparta fietsaccu.

Gazelle fietsaccu reviseren

Contact

Heeft u nog vragen over fietsaccu revisie of overige vragen? Voor vragen, suggesties en toevoegingen kunt u een e-mail sturen naar info@e-bixzfietsaccurevisie.nl. Wij houden van tevreden klanten dus zullen wij uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons uiteraard ook via de telefoon bereiken via het telefoonnummer. Wilt u de mogelijkheden weten voor uw fietsaccu? Neem dan een kijkje op onze site. Volg ons ook op Facebook!