Waarom uw Bafang fietsaccu reviseren?

De Bafang fietsaccu is een populair merk wat wij steeds vaker terugzien op e-bikes. Het fijne aan de Bafang fietsaccu is dat deze accu’s betrouwbaar zijn en degelijk. Daarnaast is de accu makkelijk te installeren op een e-bike.

Als u regelmatig fiets, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw Bafang fietsaccu in goede staat verkeert. Helaas gaan fietsaccu’s vaak snel kapot als u geen jaarlijkse check laat uitvoeren. Een manier om ervoor te zorgen dat uw Bafang fietsaccu in goede staat blijft, is door het te laten reviseren. E-bixz is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reviseren van fietsaccu’s, en wij kunnen ervoor zorgen dat uw accu weer zo goed als nieuw is.

Kosten Bafang fietsaccu reviseren

Bij E-Bixz zijn wij gespecialiseerd in het reviseren van verschillende soorten fietsaccu’s. Zo kunnen wij ook de Bafang accu herstellen, snel en vakkundig. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de staat van uw fietsaccu. Wilt u de exacte kosten te komen weten? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch of per e-mail. Beschrijf het probleem zo goed mogelijk, waarna een van onze medewerkers u een realistische prijsindicatie kunnen meegeven.

Bafang fietsaccu
E bike nakijkservice

Laat uw fietsaccu GRATIS nakijken

Is de actieradius niet meer zoals het was? En vermoed u dat het tijd is om uw fietsaccu te laten herstellen? Stuur uw accu dan vandaag nog op. Wij controleren uw fietsaccu geheel gratis.

GRATIS nakijkservice

Hoe reviseren wij uw Bafang fietsaccu?

Bij E-Bixz kunt u terecht voor een professionele fietsaccu revisie. Wij hebben jarenlange ervaring in het reviseren van verschillende soorten fietsaccu’s. U kunt er dus zeker van zijn dat uw accu bij ons in goede handen is. We beginnen met het testen van uw accu. Zo kunnen we zien wat het probleem is en hoe we oplossen. Daarna geven we u een prijsindicatie. Als u ons het groene licht heeft gegeven, gaan we aan de slag met je accu. We doen altijd ons best om de klus zo snel mogelijk te klaren, zodat je zo snel mogelijk weer op uw e-bike kunt stappen.

Welke onderdelen van de Bafang fietsaccu reviseren wij?

De meest voorkomende problemen met fietsaccu’s worden veroorzaakt door de volgende onderdelen:

  • De positieve en negatieve polen
  • De cellen
  • De verbindingen tussen de cellen
  • De behuizing

Dit zijn de belangrijkste onderdelen van de fietsaccu die wij reviseren. Wij reinigen ook alle andere onderdelen van de accu om optimale prestaties te garanderen. Het reviseren van de accu is belangrijk. Wanneer u uw Bafang fietsaccu laat reviseren door een professional, heeft dat een aantal voordelen. Allereerst verlengt u de levensduur van uw accu. Daarnaast verbetert u de prestaties van uw accu. Dit betekent dat u met dezelfde accu verder en sneller kunt fietsen.

Selectuur het fietsaccu merk dat u wilt laten reviseren en wij regelen de rest!

Contact 

Heeft u vragen over onze diensten of heeft u andere vragen? Voor vragen of suggesties kunt u mailen naar info@e-bixzfietsaccurevisie.nl. Wij houden van tevreden klanten dus zullen wij uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Wilt u de mogelijkheden te weten komen voor uw fietsaccu? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van ons bedrijf en acties!