Giant fietsaccu reviseren

Wij zijn bij E-bixzfietsaccurevisie gespecialiseerd in Giant fietsaccu reviseren. Terwijl we uw Giant fietsaccu reviseren, concentreren we ons 100% op uw fietsaccu. Buiten Giant fietsaccu reviseren doen we ook andere merken fietsaccu’s die we reviseren, namelijk de: Bosch, Batavus, Flyer, Koga en de Sparta. Bent u in het bezit van een van deze merken accu’s? Stuur dan uw accu op naar E-bixzfietsaccurevisie en wij reviseren het voor u. Ook kunt u uw fietsaccu naar ons opsturen en wij controleren de fietsaccu of die toe is aan onderhoud.

Laat onze experts uw Giant fietsaccu reviseren

Heeft u een Giant fietsaccu en wilt u deze laten reviseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij E-bixzfietsaccurevisie reviseren we namelijk veel bekende elektrische fiets merken. Een voorbeeld daarvan is de Giant fietsaccu. Terwijl we uw Giant fietsaccu reviseren demonteren we de oude cellen en vervangen deze door nieuwe. Dat moet ervoor zorgen dat de maximumcapaciteit weer is zoals vanouds.

Hoelang gaat een Giant fietsaccu mee?

De levensduur van een fietsaccu verslechtert naarmate de jaren. Daarom geven de meeste fietsenwinkels op een accu wel een jaar of twee garantie, want dat moet uw fiets zeker volhouden. De meeste fietsaccu’s begeven het na een jaar of vijf, maar dan moet u er wel goed mee om zijn gegaan en niet uw fietsaccu een hele avond aan de lader.

Wat is Giant accu revisie precies?

Hoe werkt de revisie van de Giant e-bike accu eigenlijk? Het is heel simpel het verschilt niet veel met andere accu’s van e-bikes. De accu wordt namelijk geopend het wordt uit de behuizing gehaald en daarna wordt er gekeken wat er vervangen moet worden. Als dit duidelijk is gaat er een gloednieuw batterijpakket in die voor deze accu bestemd is. Als de accu eenmaal is geplaatst gaat de behuizing weer dicht en heeft u dezelfde accu, maar dan weer met een veel betere vermogen. Deze accu is dan weer geschikt om jarenlang mee te kunnen fietsen.

Laadtijd van een Giant fietsaccu

Als u geen snellader heeft dan bedraagt de laadtijd van een Giant fietsaccu met 500 watt gemiddeld 6-8 uur. Een kleinere Giant fietsaccu met 300 watt zou dan weer veel korter duren, namelijk 3-5 uur. Wanneer uw fiets volledig is opgeladen is het verstandig de accu los te koppelen. Heeft accu 100% bereikt en laat u deze nog in het stopcontact? Dan zal dit invloed hebben op de levensduur van de accu.

Giant fietsaccu reviseren

Contact

Heeft u nog vragen over Giant fietsaccu reviseren of overige vragen? Voor vragen, suggesties en toevoegingen kunt u een e-mail sturen naar info@e-bixzfietsaccurevisie.nl. Wij houden van tevreden klanten dus zullen wij uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons uiteraard ook via de telefoon bereiken via het telefoonnummer. Wilt u de mogelijkheden weten voor uw fietsaccu? Neem dan een kijkje op onze site. Volg ons ook op Facebook!