Alle vermelde prijzen op E-bixzfietsaccurevisie.nl zijn inclusief BTW. Bij E-bixzfietsaccurevisie.nl kunt u direct betalen of achteraf op rekening. Voor ‘achteraf betalen’ wordt een toeslag berekend.

Direct betalen bij afrekenen

Er zijn verschillende veilige betaalmethoden beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld direct via iDeal of Bancontact betalen. Als u ervoor kiest om de accu zelf te brengen en halen in Amsterdam, is het ook mogelijk om met pin of contant te betalen.

Achteraf betalen

Daarnaast biedt E-bixzfietsaccurevisie.nl de mogelijkheid om achteraf te betalen. Voor deze betaalmethode wordt €5 transactiekosten in rekening gebracht. De verwerking van bestellingen met achterafbetaling kan enkele uren duren, waardoor u de e-mail met verzendinstructies niet direct ontvangt.

Als de bestelling succesvol is verwerkt, ontvangt u instructies en kunt u de accu opsturen naar ons reparatiecentrum. Onze reparateurs zullen dan met de revisie beginnen. Na ontvangst van de accu heeft u 14 dagen de tijd om voor de dienstverlening van E-bixzfietsaccurevisie.nl te betalen. Mocht in het reparatiecentrum blijken dat we uw accu niet kunnen reviseren, dan nemen wij contact met u op en sturen we de accu terug. U hoeft in dat geval niets te betalen.

Heeft u gekozen voor achteraf betalen, maar bent u niet tevreden met de prestaties van uw gereviseerde accu? Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw accu contact met ons op. Wij proberen het probleem dan eerst op afstand op te lossen. In sommige gevallen moet de accu opnieuw opgestuurd worden voor onderzoek. Indien u zich binnen deze periode niet bij ons meldt, blijft de betalingstermijn van 14 dagen gelden.