Qwic fietsaccu reviseren

Heeft u een elektrische fiets van het merk Qwic? Dan is de elektrische accu een zeer belangrijk onderdeel van de fiets. Wanneer uw fiets accu van QWIC minder goed presteert dan voorheen, kunt u uw QWIC fietsaccu reviseren bij E-bikzaccurevisie. Reviseren houdt in dat wij uw fietsaccu van uw elektrische fiets als het ware controleren en repareren, zodat deze weer als nieuw werkt.

Qwic fietsaccu laten reviseren

Wilt u uw Qwic fietsaccu reviseren? Kies dan voor de e-bike specialist, namelijk E-bikzaccurevisie. Bij E-bikzaccurevisie zijn wij voorzien van een ruim assortiment met accu onderdelen en kunnen we uw accu reviseren. We kunnen bij E-bikzaccurevisie veel soorten fietsaccu’s reviseren, een van die accu’s is de Qwic fietsaccu. Terwijl we uw Qwic fietsaccu reviseren verwijderen we de oude energie cellen en worden er nieuwe geplaatst, zodat uw Qwic fietsaccu weer zo goed als nieuw is.

Qwic fietsaccu reviseren goed voor het milieu

Fietsen is erg leuk, vooral wanneer het mooi weer is. Wanneer u veel gebruik maakt van uw fiets zult u wel merken dat de maximumcapaciteit van uw Qwic fietsaccu minder wordt, of uw fietsaccu minder snel oplaad. Wanneer dat gebeurd kunt u bij ons terecht. Alle onderdelen zijn herbruikbaar. De cellen vervangen onze experts, waarna uw e-bike weer zal presteren als bij aanschaf. Dit kunnen wij mogelijk maken doordat wij als fietsaccu specialisten dagelijks tientallen fietsaccu’s reviseren.

Na hoeveel jaren moet u een QWIC accu vervangen?

Heeft u een QWIC fiets en vraagt u zich af na hoe lang deze accu mee zal kunnen gaan? Wij zijn blij om deze vraag voor u te beantwoorden. Een QWIC accu zal ongeveer 5 jaar mee kunnen gaan als u deze op een goede manier gebruikt zou het iets langer kunnen. Toch is het 9/10 keer het geval dat de accu na 5 jaar het begeeft. Dit komt vaak omdat de accucellen tegen die tijd dan vaak al ontladen zijn. Als de accucellen ontladen zijn betekent dit dat de accu maar weinig sterke originele accucellen overheeft waardoor de accu het zal begeven.

Qwic fietsaccu reviseren kosten.

Bent u van plan om uw fietsaccu te reviseren maar heeft u geen idee hoeveel het gaat kosten? De kosten om uw Qwic fietsaccu te reviseren liggen ongeveer tussen de 300€ tot 500€. De prijs van een nieuwe Qwic fietsaccu ligt tussen de 500€ en 900€. U kunt al in een oogopslag zien dat u 50% voordeliger uit bent. Daarnaast draagt u ook nog eens bij aan het milieu en bespaart u flink op benzinekosten met een e-bike.

Tegenwoordig kunt u veel geld besparen als u de auto laat staan en kiest voor een e-bike. Benzine kost tegenwoordig al gauw 2,338€ per liter en dan kost het voor een gemiddelde volle auto tank 105€. Jaarlijks is dit dus een hoop geld. Een fietsaccu reviseren is eens in de vijf jaar. Kies daarom bewust en kies voor e-bixzfietsaccurevisie.

Qwic fietsaccu reviseren

Contact

Heeft u nog vragen over reviseren of overige vragen? Voor vragen, suggesties en toevoegingen kunt u een e-mail sturen naar info@e-bixzfietsaccurevisie.nl. Wij houden van tevreden klanten dus zullen wij uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons uiteraard ook via de telefoon bereiken via het telefoonnummer. Wilt u de mogelijkheden weten voor uw fietsaccu? Neem dan een kijkje op onze site. Volg ons ook op Facebook!