Waarom een fietsaccu reviseren bij E-Bixz in Utrecht

De reden waarom het juist bij E-Bixz in Utrecht is aan te raden uw fietsaccu te laten reviseren is omdat wij gespecialiseerd zijn in het onderhoud van fietsaccu’s. Zo beschikken wij over de juiste kennis en apparatuur om uw accu weer helemaal in orde te maken. 

Daarnaast zijn de kosten bij E-Bixz altijd scherp geprijsd, zodat u niet teveel betaalt voor het reviseren van uw fietsaccu. Tot slot worden alle accu’s bij E-Bixz revisies door echte professionals verricht, waardoor u er zeker van bent dat uw accu weer optimaal presteert na onze werkzaamheden.

Wat houdt het reviseren van een fietsaccu in Utrecht in?

Bij het reviseren van een fietsaccu wordt de accu onderworpen aan een aantal tests om te bepalen of deze nog wel goed functioneert. Als eerste wordt er gekeken naar de inhoud van de accu, oftewel de hoeveelheid energie die nog in de accu zit. Daarnaast wordt ook gekeken naar de capaciteit van de accu, ofwel hoeveel stroom de accu nog kan leveren. Bij het reviseren van een fietsaccu wordt ook gekeken naar het voltage dat de accu levert, om te controleren of deze nog steeds voldoende is. Tot slot wordt ook gekeken naar de interne weerstand van de accu, want dit kan invloed hebben op hoe snel de accu leegloopt.

Fietsaccu reviseren Utrecht
E bike nakijkservice

Laat uw fietsaccu nakijken

Is de actieradius niet meer zoals het was? En vermoed u dat het tijd is om uw fietsaccu te laten herstellen? Stuur uw accu dan vandaag nog op. Wij controleren uw fietsaccu.

nakijkservice

Hoe lang gaat een fietsaccu mee na het reviseren in Utrecht?

Het verschilt per merk en type, maar u kunt er vanuit gaan dat na het reviseren een fietsaccu ongeveer 2 jaar meegaat. Wij raden onze klanten altijd aan om jaarlijks de fietsaccu te laten controleren. Als u de fietsaccu vaker oplaadt dan nodig is, of het niet goed opbergt, kan de levensduur verkort worden. U kunt de levensduur van uw fietsaccu verlengen door hem na elke rit schoon te maken met een doek. 

Als uw fietsaccu op tijd inlevert voor een revisie, kunnen we vaak nog steeds de originele accu hergebruiken. Dit is natuurlijk het duurzaamste, maar als de accu toch aan vervanging toe is, zullen we u adviseren over welk type fietsaccu het beste bij uw fiets past. Laat uw elektrische fiets dus regelmatig nakijken door onze professionals om er zeker van te zijn dat hij in optimale conditie blijft!

Welke voordelen heeft reviseren van een fietsaccu in Utrecht

Als u regelmatig met een fiets rijdt, weet je hoe belangrijk het is om de banden goed op te blazen. Hetzelfde geldt voor de fietsaccu. Een goed onderhouden fietsaccu zorgt ervoor dat u langer en veiliger kunt rijden. Bovendien bespaart het ook geld, omdat een nieuwe fietsaccu duurder is dan het reviseren van een oude. Zo zijn wij gespecialiseerd in fietsaccu revisie. Ons bedrijf zit gevestigd in Utrecht, maar wij zijn nationaal actief. Stuur simpelweg uw accu met de post op naar ons, en wij regelen de rest.

Wij weten precies hoe wij een accu moeten openen, schoonmaken en opnieuw samenstellen. Dit is een service waar veel mensen met een e-bike gebruik van maken, omdat het veel goedkoper is dan het kopen van een nieuwe fietsaccu.

Prijzen voor de verschillende diensten van E-Bixz

De prijs voor het reviseren van een fietsaccu bij E-Bixz in Utrecht begint bij € 300. De prijs is afhankelijk van het type accu en de omvang van de schade. Heeft u vragen over de prijzen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder, u kunt ons telefonisch bereiken of per mail!

Selectuur het fietsaccu merk dat u wilt laten reviseren en wij regelen de rest!

Contact 

Heeft u vragen over fietsaccu reviseren Utrecht of heeft u andere vragen? Voor vragen of suggesties kunt u mailen naar info@e-bixzfietsaccurevisie.nl. Wij houden van tevreden klanten dus zullen wij uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Wilt u de mogelijkheden te weten komen voor uw fietsaccu? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van ons bedrijf en acties!