Batavus fietsaccu reviseren

Uw Batavus fietsaccu reviseren? Kijk dan op onze site. Maar wanneer is het tijd om uw batavus fietsaccu reviseren? Dat bepaalt u zelf, is voor u een actieradius van 20 km al voldoende of wilt u ver kunnen fietsen en wilt u een actieradius behalen van 50 km. Merkt u dat uw fietsaccu snel op gaat of niet snel meer oplaad? Dan is het misschien tijd om uw Batavus fietsaccu reviseren. Batavus fietsaccu reviseren zal uw Batavus fietsaccu een actieradius behalen zoals voorheen. Reviseren is geschikt voor iedere accu, zo ook op een Flyer fietsaccu.

Wat is Batavus fietsaccu reviseren nou precies?

De energiecellen worden uit uw Batavus fietsaccu gehaald. Vervolgens worden er nieuwe A-merk energiecellen geplaatst. De rest van de fietsaccu wordt hergebruikt. Deze Batavus fiets accu reviseren zorgt ervoor dat u weer een aantal jaar kunt fietsen met uw fiets. Naast het reviseren, kunt u er ook voor kiezen om een nieuwe accu aan te schaffen. Maar dat kost al gauw 600€. Een flink bedrag voor een accu, laat uw accu daarom reviseren. Bespaar daarom vandaag nog geld en neem contact met ons op.

Batavus accu en actieradius

De actieradius wil zeggen hoever u kunt fietsen met een accu. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, naast uiteraard de accucapaciteit zelf. In de winter komt u minder ver met een Batavus accu dan in de zomer. Ook hebben viaducten, heuvels en bruggen invloed op de actieradius. Zelf kunt u ook invloed hebben op de actieradius door op een bepaalde manier te schakelen, door op zo’n bepaalde manier te schakelen bespaard u veel stroom. Door hierop te letten, hoeft u uw e-bike minder vaak op te laden!

 Batavus fietsaccu reviseren goedkoper dan een nieuwe accu?

U zal het zich vast wel afvragen, is reviseren goedkoper dan een nieuwe accu kopen? Wij hebben het antwoord voor u en het antwoord is ja! Als uw accu na een paar jaar minder lange afstanden aflegt, niet meer zo hard gaat of in het algemeen een beetje achteruit is gegaan kunt u ervoor kiezen om deze te reviseren. Reviseren is een stuk goedkoper dan het kopen van een nieuwe accu. Als u bijvoorbeeld ervoor zou kiezen om een nieuwe accu te kopen zou u tussen de 200 en 800 euro moeten betalen, maar als u uw oude accu zou reviseren zou u tussen de 200 en 500 euro kwijt zijn.

Batavus elektrische fiets

Batavus maakt fietsen een stuk leuker en gemakkelijker. Met hulp tijdens het trappen gaat u altijd als een speer door de wind heen. Ook steeds meer jongere ontdekken de pluspunten van een e-bike met een elektrische fiets komt u nooit meer uitgeput aan bij uw werk of bij de supermarkt terwijl u toch wel een fietstocht achter de rug heeft. Om al deze redenen is elektrisch fietsen nu populairder dan ooit.

Batavus fietsaccu reviseren

Contact

Heeft u nog vragen over Batavus fietsaccu’s reviseren of overige vragen? Voor vragen, suggesties en toevoegingen kunt u een e-mail sturen naar info@e-bixzfietsaccurevisie.nl. Wij houden van tevreden klanten dus zullen wij uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons uiteraard ook via de telefoon bereiken via het telefoonnummer. Wilt u de mogelijkheden weten voor uw fietsaccu? Neem dan een kijkje op onze site. Volg ons ook op Facebook!