Accu elektrische fiets kent vele voordelen

In Nederland fiets bijna iedereen wel en sommige mensen vinden fietsen zwaar zeker wanneer het hard waait of heuvels op fietsen. Daarom is de elektrische fiets er om u te ondersteunen tijdens het trappen. Bij een elektrische fiets hoort uiteraard ook een fietsaccu. Bij E-bixzfietsaccurevisie maken wij verschillende soorten fietaccu revisies mogelijk voor uw elektrische fiets. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden.

Fietsaccu

Heeft u een fietsaccu revisie nodig? Whatsapp of e-mail ons via onze website. Veel mensen hebben nu een elektrische fiets en dus ook een accu elektrische fiets, maar een fietsaccu kan ook defect raken of verslijten. Als dat gebeurd dan kunt u het beste bij E-bixzfietsaccurevisie een fietsaccu revisie laten uitvoeren door een van onze professionals. Accu’s revisie is onze specialisatie. Bij E-bixzfietsaccurevisie reviseren we veel soorten accu’s. Wacht niet en kom kijken bij E-bixzfietsaccurevisie.

Accu elektrische fiets reviseren

Wilt u een fietsaccu reviseren? Dan moet u even een kijkje nemen bij E-bixzfietsaccurevisie. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het reviseren van fietsaccu’s. Buiten een fietsaccu reviseren laten uitvoeren kunt u bij E-bixzfietsaccurevisie ook uw accu elektrische fiets ook laten nakijken, u hoeft alleen maar uw accu op te sturen naar E-bixzfietsaccurevisie en wij kijken het voor u na. Zo reviseren wij allerlei soorten fietsaccu’s, zoals de Sparta fietsaccu, Batavus fietsaccu, Qwic fietsaccu.

Fietsaccu reviseren kosten

Elektrische fietsen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Natuurlijk hoort u zo nu en dan uw fietsaccu te onderhouden, dit vordert de levensduur van de accu. Een fietsaccu kan schade oplopen maar kan ook kapot gaan, als dat gebeurd dan kunt u altijd bij ons E-bixzfietsaccurevisie terecht. Fietsaccu reviseren kosten liggen bij ons tussen de 250€ en de 375€. Natuurlijk is dit een schatting, voor de exacte prijs kunt u altijd contact met ons opnemen.

Accu elektrische fiets revisie kosten

Bij E-bixzfietsaccurevisie weten we alles van de accu van uw fiets, dus als u denkt dat er iets mis is met uw fietsaccu stuur dan uw fietsaccu op naar E-bixzfietsaccurevisie en wij onderzoeken of er iets mis is. Als er iets mis is kunnen wij dat uiteraard voor u regelen. De kosten voor uw accu elektrische fiets liggen tussen de 330€ en de 375€.

Levensduur accu elektrische fiets

Helaas kan een accu van de elektrische fiets niet eeuwig mee, dat komt door het gebruiksslijtage. Hoe meer en langer u op de elektrische fiets fietst, des te meer de accu zal slijten. De meeste accu’s hebben een levensduur van 5 tot 6 jaar. Daarom is het belangrijk dat u zo zuinig mogelijk bent met uw elektrische fiets, want u wilt er natuurlijk zo lang mogelijk mee kunnen fietsen. Het is bijvoorbeeld dan ook een goed idee om de fiets accu niet helemaal leeg te rijden en weer op te laden als dat weer nodig is. Vergeet ook niet de accu op tijd los te koppelen van het stopcontact. Op deze manier rijdt u ook veel zuiniger en kan de accu langer mee.

Fietsaccu lader

Bij een fietsaccu hoort natuurlijk ook een accu elektrische fiets lader, zodat u uw fiets altijd kunt opladen. Een tip voor om de levensduur van accu te vorderen, laat uw fietsaccu nooit langer dan 24 uur aan de lader want anders gaat de kwaliteit van de fietsaccu achteruit.

Contact

Heeft u nog vragen over accu van uw e-bike of overige vragen? Voor vragen, suggesties en toevoegingen kunt u een e-mail sturen naar info@e-bixzfietsaccurevisie.nl. Wij houden van tevreden klanten dus zullen wij uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons uiteraard ook via de telefoon bereiken. Wilt u de mogelijkheden weten voor uw fietsaccu? Kijk dan even op onze site. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van ons bedrijf.