Europa is afhankelijk aan fossiele brandstoffen, Elektriciteit is de oplossing!

Amsterdam is een van de boegvoorbeelden waarom het belangrijk is om elektrisch voertuigen door te voeren. Te hoge co2 uitstoten door fabrieken en een overbevolkt stad dat continu mensen blijft trekken wegens aantrekkelijke werkmogelijkheden en toerisme. Gemeentes en bedrijven voeren het beleid al in maar de bevolking is er nog wat traag in. We rijden nogsteeds benzine slurpers en diesel voertuigen maar een aantal bedrijven zijn hier al mee aan te werk geweest. Dhl, Postnl, Gvb, taxi ondernemers, Getir, Picknick, Gorrillas, Uber, Thuisbezorgd en scooter verhuurders hebben hier op geanticipeerd en zijn de vooruitlopende bedrijven die hun voertuigen langzamer hand aan het veranderen zijn naar elektrisch voertuigen. We kunnen zeggen dat de grootste vervuilers vliegtuigen zijn en fabrieken maar ik denk toch dat zij meer met de vraag naar bepaalde producten niet zomaar een activiteit kunnen stoppen. Denk eens na? Zou jij zomaar je brood stil leggen? Of zou je het in langszamere stappen invoeren? Amsterdam heeft 841.000 inwoners met 269.000 voertuigen. We produceren 300.000.000 Kilo vuil per jaar. Dat betekend dat we met zijn alle heel wat co2 uitstoot veroorzaken. Het is belangrijk dat de maatschappij weet dat zijzelf ook verantwoordelijkheid hebben en initiatief moeten nemen om de co2 uitstoot te verminderen.

Het centrum van Amsterdam word door de burgemeesteres al 4 jaar verbouwt om het voertuig onvriendelijk te maken zodat de co2 uitstoot in te dringen en de bewoners die last hebben van geluidoverlast te verminderen. Er worden overal paaltjes gezet en op donderdag vrijdag en zaterdag mogen taxi rijders niet meer in bepaalde straten door drukte en geluidsoverlast. Taxi ondernemers hebben tot 2025 de tijd om de overstap te maken naar elektrische voertuigen en krijgen voordelen als ze het voor de tijd doen dat is gevraagd. De milieuzone is ingevoerd om hier direct mee in strijd te gaan en in Amsterdam en meerdere steden zullen deze stappen volgen zodra er goede resultaten zichtbaar zijn.

E bike nakijkservice

Laat uw fietsaccu GRATIS nakijken

Is de actieradius niet meer zoals het was? En vermoed u dat het tijd is om uw fietsaccu te laten herstellen? Stuur uw accu dan vandaag nog op. Wij controleren uw fietsaccu geheel gratis.

GRATIS nakijkservice

Wat heeft dit allemaal te maken met Fietsaccu revisie?

Wij als bedrijf willen ons volledig inzetten voor het recyclen van accu’s in plaats van nieuwe bouwen. De voordelen er van zijn het belangrijkste natuurlijk dat het goedkoper is dan nieuwe accu’s, maar dat het ook beter is voor het milieu. In plaats van het creeeren van nieuwe accu’s is recyclen van nieuwe accu’s een betere vorm van co2 uitstootbestrijding. Tijdens het creeeren van nieuwe accu’s worden alle materialen opnieuw geproduceerd, dit zorgd er voor dat er meer uitstoot komt. Bij een revisie worden alleen de batterijen er van verwisselt en reduceren we de co2 uitstoot naar alleen een productie van li-ion batterijen. We contruberen tegelijkertijd ook de tweede-hands markt en dat is inprecipie recycelen van een voertuig.

Nu vraag ik me af wat de burgers zullen doen na dat de burgemeesteres de centrum van amsterdam afsluit voor autos taxi’s en brommers,en dat voertuigen niet meer onder een bepaalde bouwjaar mogen zijn van wegen de uitstoot. Ik vraag me af waar amsterdammers naar toe zullen grijpen om toch nog snel rechts en links te kunnen bewegen en snel zonder enig gedoe als pakeerbetalen en parkeerplekken vinden. Even snel als een brommer kunnen manuvreren zonder dat we met een snorscooter met helmplicht in de zomer op een autoweg te moeten rijden met gevaar voor eigen leven? Ja, je raad het een snelle E-bike met geen helmplicht en gewoon op de fietspad en overal sneller kunnen zijn dan een normale fiets. Snelheid is een belangrijk factor in het leven. Hoe sneller we zijn hoe efficenter we ons voelen. Tegelijkertijd zijn we ook bezig met onze verantwoordelijkheids gevoel om onze amsterdam en omgeving zo goed mogelijk te onderhouden zodat de volgende generatie zich kan uitbloeien tot de helden van onze kleine wereld. Met het vooruitkijken naar de toekomst leren we onze kinderen dat zij ook moeten ondernemen in het schoonhouden van onze wereldbol en hier innovatief oplossingen kunnen vinden zodat we met zijn alle hier van beter kunnen worden.

De jeugd heeft de E-bike al geaccepteerd

Merken als Super73, Doppio, Knaap, Niu zijn al grote spelers in de tweewieler branche en er zullen meer volgen Urban arrow, Gazelle, Bosch, Sparta en Batavus spelen een grotere rol in de wat volwassen categorie en helpen de wat ouderen vooruit. Elke leeftijd heeft zijn eigen categorie en iedereen haalt er voordelen uit! Bedrijven als Nkon, Murata, Panasonic, LG en Sanyo zijn op de hoogte van de vraag naar li-ion batterijen en helpen hier bij mee om meer batterijen te produceren. Het word steeds weer herinnerd dat de beste manier van Recycleren een revisie is net als het onderhouden van een auto of bromfiets!.

Contact 

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of heeft u andere vragen? Voor vragen of suggesties kunt u mailen naar info@e-bixzfietsaccurevisie.nl. Wij houden van tevreden klanten dus zullen wij uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Wilt u de mogelijkheden te weten komen voor uw fietsaccu? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van ons bedrijf en acties!